За Mercedes се предлагат следните полиуретанови тампони:

 

MERCEDES-BENZ C-CLASS W 203

 

 

 

MERCEDES-BENZ S - CLASS W 220 (98 - 2005)

 

 

 

 

MERCEDES-BENZ А-CLASS

 

 

MERCEDES-BENZ G-CLASS

 

 

Mercedes-Benz - GLK - (X204) 08-15

 

 

MERCEDES-BENZ M-CLASS

 

 

MERCEDES-BENZ VITO/VIANO 4X4

 

 

 

 

 

МОРСКА ГРЕС

морска грес за монтаж

 

 

 

Google+